Blog laten schrijven

Blog laten schrijven? Bloggen is in de tijd van nu onmisbaar en dat weet ik als virtueel assistent met 10+ jaar ervaring in de online marketing als geen ander! Vind jij het lastig om informatie op de juiste manier te vertellen tegen jouw toekomstige klanten? Worden jouw blogs vrijwel nooit gelezen? Leveren jouw blogs geen leads en conversies op? Dan wordt het tijd voor verandering.

Bloggen uitbesteden door een virtueel assistent?

Als ik voor jou aan de slag ga met het schrijven van blogs, gaan we eerst rond de tafel zitten. Ik wil alles weten over jouw bedrijf. Door jou en jouw bedrijf te kennen, kan ik schrijven alsof ik het bedrijf ben. Ik wil in de huid kruipen van het bedrijf én van de klanten. Alleen de beste blogs vind ik goed genoeg. Zaken die wij gaan bespreken zijn:

  • Wat is de doelgroep die jij aan wil spreken met de blogs?
  • Op welk taalniveau zit jouw doelgroep?
  • Wat is het wat jij biedt waar jouw doelgroep écht niet zonder kan? Wat willen ze vinden op jouw website?
  • Welke actie wil jij dat jouw bezoeker uitvoert na het lezen van het blog?

Naast dat we aan de slag met de doelgroep, de tone of voice en wat jij wil vertellen, duiken we ook de diepte in. Ik wil antwoord op onderstaande vragen om jou nog gerichter te helpen.

  • Wat is de visie en de missie van het bedrijf?
  • Wat zijn de kernwaarden van het bedrijf en hoe kan je dat terugzien?
  • Welke doelstellingen heeft het bedrijf? Zowel online als offline
  • Wat wil je bereiken met mijn diensten?
  • Welke schrijfstijl past het meest bij jullie huisstijl en wat wil je uitstralen?